http://www.liberalapartiet.se

10 december 2005

Liberalt parti

Tyvärr känner troligen alla mina läsare (båda två =) redan till detta, men det kan ändå vara värt att skriva upp. Ju fler ställen det finns på, desto större chans att nån av värde hittar det.

Jag är med i en grupp som genom forumet Liberal Debatt håller på att skapa ett parti i klassisk liberal anda (alt. nyliberalism om ni så önskar). Vi tar avstånd från anarkokapitalism/anarkism och socialliberalism då vårt långsiktiga mål är den så kallade nattväktarstaten.

För att få registrera partiet behöver vi nu 1500 namnunderskrifter. Dessa underskrifter ska göras på vår lätt modifierade blankett som sedan visas upp för Notarius Publicus så vi slipper hamna i offentliga register, inget kommer alltså att lagras när registreringen väl är genomförd.

Om du är villig att hjälpa till med denna insamling, ladda hem blanketten och skicka den, helst ifylld =), till

Liberala Partiet
Box 11143
40403 Göteborg

senast den 15 februari 2006.

Hjälp oss att skapa ett friare, friskare politiskt klimat i Sverige. Varje underskrift är viktig, varje röst är avgörande.

/Daniel Lindsäth - Klassiskt Liberala Partiet

:

Blogger Wille said...

Någon aning om det har betydelse/vad man skriver på "folkbokförd i kommun" om "kommunen" ifråga inte ligger i Sverige? :)

13 december, 2005 21:13  
Blogger Alkanen said...

Oj, avancerade frågor såhär på kvällen =) Jag har faktiskt ingen aning, men jag skulle uppmana dig att svara sanningsenligt eftersom risken är stor att underskriften skulle kunna bli ogiltig annars, och det tjänar väl knappast någon på? Föreslår att du fyller i landet också.

Kul att du visar intresse!

13 december, 2005 22:03  
Blogger Wille said...

Bara undrade om du visste.. Lite osäker på hur det fungerar.

Fick något lustigt meddelande från skattemyndigheten förra året som i princip gick ut på att jag måste agera väldigt aktivt för att få behålla min rösträtt när jag bor utomlands.

Rätt lustigt att man åtminstonne tillfälligt kan "bli av med" sin rösträtt om man inte skickar blanketter till olika myndigheter..

13 december, 2005 23:59  
Blogger Alkanen said...

Tyvärr inte =/

Jadu... När du bor utomlands så utsätts du ju inte 24/7 för sossepropaganda, och du får inte konstant se Pappa Görans milda, betryggande nuna så risken finns ju att du överger folkhemmet och röstar på något annat. Klart som fan att de vill försöka få bort dig ur systemet när du är en sådan risk =)

14 december, 2005 12:45  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home