http://www.liberalapartiet.se

27 mars 2007

Årsmöte avklarat

Alla som följer Liberala partiet med något intresse vet att vi hade vårt årsmöte i lördags. I år hölls det i Fittja, utanför Stockholm, på café Kaffetoppen.

Vi hade något färre deltagare än förra året, antagligen på grund av den sena utlysningen av klockslag och plats, vilket gjorde det svårt för många att komma. Positivt var däremot de diskussioner som fördes under eftermiddagens gång.

Det kom många konstruktiva synpunkter på organisationen och kommunikation, och vissa av dem, t ex IRC-kanalen (se partihemsidan) är redan fixade.

Bland de viktigare händelserna kan nämnas att styrelsen är omvald, men att vi ännu inte enats om vilka poster vi kommer få.

Jag kommer hädanefter vara ansvarig kontaktperson för alla lokalorganisationer ute i landet. Hittills en ganska lätt börda med tanke på att det bara är i Göteborg som det faktiskt finns någon form av rörelse alls i dagsläget, och Stockholm är på väg.

Årsavgiften kommer fortsättningsvis ligga på 100:-, trots en motion om ökning, då vi anser att det är viktigare att vi får in medlemmar än att vi kan mjölka dem på pengar.

Inom en ganska snar framtid hoppas vi kunna inleda samarbete med andra länder – bland andra Italien – inför EU-valet 2009, där vi kanske kommer ställa upp som ett äkta liberalt alternativ.

Slutligen kom vi fram till att partiet ska ställa upp med en officiell demonstration på 1 maj i Stockholm, och vara med som del av en större organisation i Göteborg.När vi kände att vi inte orkade komma på något mer viktigt så åkte vi in till Stockholm och käkade på D6 (varning för ljud och elände) där de inte bara hade en jäkligt god älgburgare, utan även ett par riktigt söta servitriser =) Stället rekommenderas starkt för er som vill ha både gott och mycket.

Etiketter: , ,

:

Anonymous Jonas Bylund said...

Jag tycker att käket var sådär (åt en Black Angus-biff)och att servitriserna såg ut som satfuxx. En av dem hade en snus under läppen! Sexigt! Och hon kunde för 207:- inte hålla koll på vem som beställt vad... Nä, bättre ställen har jag ätit på. De fick nada dricks.

28 mars, 2007 01:24  
Blogger Alkanen said...

Trist att du fick dålig mat =/

Snus är helt klart otrevligt, men jag sa aldrig att de var sexiga, jag sa att de var söta =)

28 mars, 2007 09:55  
Anonymous Kirderf said...

Heja på. Vi är många i periferin som uppskattar vad ni gör, och att ni kämpar vidare.

Hälsningar från en som var med på en kant i början...

PS. Om jag får ge något råd så är det att hemsidan behöver "aktiveras" och förändras oftare för att bli intressant.

29 mars, 2007 22:25  
Blogger Alkanen said...

Nämen tjenare Kirderf! Det var bannemig inte igår.

Inte sugen på att hoppa på projektet igen? Det finns alltid behov av folk som är beredda att faktiskt göra nånting vet du.

Vi vet att hemsidan behöver fixas. En av sakerna som vi slänga in är en gruppblogg, men jag har tyvärr ingen aning om när det blir av. När den väl är på plats däremot så bör det kunna hända intressanta saker riktigt ofta.

30 mars, 2007 17:50  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home