http://www.liberalapartiet.se

02 mars 2006

Per Gahrton friad

I en artikel i DN berättas att Per Gahrton (mp), som var inblandad i en trafikolycka i maj förra året, nu frias från anklagelser om rattonykterhet. Inte för att testet (som utfördes av polis på polisstation) gjordes felaktigt eller gav negativt resultat, utan för att personen som gjorde testet inte har gått en utbildning i det.

Tingsrätten erkänner t o m att testet har utförts korrekt, men friar ändå. Hur i hela helvete tänker dom då? Och Per, den satans smilfinken, säger glatt att man hellre ska fria än fälla vid osäkerhet. Vilken jävla osäkerhet? Skitstöveln körde, enligt korrekt utfört test, bil påverkad, och ska fanimej sättas dit för det som alla andra som upptäcks.

När Karin Pilsäter (fp) åkte dit för rattfylla så visade hon iaf en ansenlig mängd kurrage och tog, som Henrik Alexandersson beskrev det, en time-out från sina uppdrag. Hon har gjort fel, men står iaf upp för det. Men inte den store Per, neeej då. SKITSTÖVEL!

Fyfan vad jag blir förbannad på den politiska adeln som kommer undan med vad för otyck som helst. När ska fåren som kallas svenskar göra revolt och kräva likhet inför lagen, även för de djur som är bättre än andra?

:

Blogger Anders aka SwedeBear said...

Morrar lite hotfullt mot domstolen....vad fan röker folk i det här landet...PERIOD....verkar ju vara good stuff.....

02 mars, 2006 22:57  
Blogger Alkanen said...

Samma skit som i Västerås kanske? =)

02 mars, 2006 23:12  
Blogger Anders aka SwedeBear said...

Ja jag tror bestämt det *ler*

03 mars, 2006 16:41  
Blogger Anders aka SwedeBear said...

Så läser man det här
och blir riktigt förbannad

04 mars, 2006 21:51  
Blogger Alkanen said...

Skrämmande =/

04 mars, 2006 22:35  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home