http://www.liberalapartiet.se

03 april 2007

Blå socialister

Då var regeringens förslag om sänkning av fastighetsskatten klar. Vid en första anblick ser det ut som en förbättring: skatten ersätts med en fast skatt på 4500:- per bostad eller max 1 % av taxeingsvärdet, en hel del lägre än så för mångbostadsfastigheter.

Men tittar man lite på retoriken blir man deprimerad: "Fp-ledaren medgav att det nya systemet kommer att slå negativt ur fördelningssynpunkt. Han försäkrade dock att det utjämnas genom den höjda reavinstskatten."

Borgaralliansen är lika goda socialister som vänsterkartellen. De har fullständigt accepterat premissen att statens syfte är att fördela pengar från produktiva individer (rika knökar för er vänsteranhängare) till improduktiva individer (bidragstagande proletärer). Denna systematiska stöld är helig i Sverige, oavsett om vi har röda eller blå socialister, det är så man blir illamående!

Etiketter: , , ,

:

Blogger Lord Metroid said...

Jag har sedan länge gett upp det svenska folket att förstå vad frihet är. Alla vi har gått igenom den propaganda indoktrinering skola som vi har och blivit helt hjärntvättade utan att förmåga att ens förstå konseptet frihet.

Jag räddar mig själv och flyttar utomlands. Det går inte att rädda dessa människor från deras omedvetande praktiserande av kommunism. Helt lönlöst att ens försöka!

04 april, 2007 10:04  
Blogger Lord Metroid said...

Okej, det där var kanske väl negativt...

Ta det inte som om jag inte skulle vilja se ett bättre friare samhälle även för Sverige. Det är bara det att allt från botten upp är helt tvärtom och det klassiskt liberala partiets anhängare på forumet är enligt mitt tycke inte speciellt "libertarian". Till exempel bara för att nämna en bit såg jag att 50% av folk som röstade ville vara kvar i EU, det socialist projekt som centraliserar och tar makt så det står sjujädrarens till. Finns mycket annan socialism jag sett från folket på forumet. Så...

04 april, 2007 10:13  
Blogger Alkanen said...

Hej hej!

Till att börja med måste du vara medveten om att det verkligen inte är alla på LD som är medlemmar i partiet.

Men du har rätt i att ungefär hälften av oss är för ett medlemskap i EU, och ungefär hälften vill gå ur.

Du är mer än välkommen att komma med och debattera emot de som vill vara med. Bästa sättet att se till att partiet följer den linje du vill se är ju trots allt att vara med och utforma det.

06 april, 2007 20:25  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home