http://www.liberalapartiet.se

28 mars 2006

Liberala partiets årsmöte

I helgen hade vi vårt första "stora" årsmöte med medlemmar. Jag blev invald i styrelsen, och Andreas Agorander blev ordförande. Nämner inga fler, delvis för att jag inte vet om de vill ha sina namn på min blog, och delvis för att jag inte lyckats lära mig speciellt många riktiga namn än =)

Det var ett trevligt möte, men tyvärr lite svårt med lokalen eftersom vi höll till i en restaurang. Det blir förhoppningsvis bättre nästa år, med konferrensrum eller liknande.

Det var kul att äntligen träffa folket man arbetat med i några års tid och få ansikten till namnen, och dessutom få några helt nya namn på medlemmar som åkte från Göteborg bara för att vara med på årsmötet.

Protokollet bör bli tillgängligt för röstberättigade medlemmar inom en relativt snar framtid.

:

Blogger Markus "LAKE" Berglund said...

Grattis!

Jag kommer nog at hålla koll på er. Partiet kommer knappast kunna komm in i riksdagen i höst, men som opinionsbildare inför framtiden är ni synnerligen viktiga. De ideologiska debatten måste lyftas, för realpolitiskt är (s) nästan oslagbara.

08 april, 2006 11:07  
Blogger Alkanen said...

Tackar!

Nej, du har helt rätt i att vi inte kan komma in i riksdagen redan i år. Men vi kommer givetvis kämpa på ändå. Lyckades Kd bråka i en bra bit över 20 år innan de fick mandat så ska bannemig vi också klara det =)

Jag har ingen aning om hur mycket du faktiskt vet om oss, men vi är ju främst ett idéparti, med främsta syfte att föra debatten åt liberalism, som motpol till nymoderaterna som sprintar mot socialismen med rekordfart.

08 april, 2006 12:36  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home