http://www.liberalapartiet.se

19 augusti 2006

Alkanen for president!

Nån stolle vid namn ayanamii har på Flashback sagt att han/hon vill ha mig som statsminister =)

Antagligen ett skämt iofs, är ju följt av ett par smileys, men ändå skrämmande. Vem tusan är människan egentligen?

Spelar iofs ingen roll, mamma sa uttryckligen, när hon såg det där, att hon inte vill att jag ska bli statsminister. Så lessen ayanamii, din dröm får nog förbli ouppfylld =)

Tipstack: sp3tt

:

Blogger Magnus Persson said...

1) låter du din mamma bestämma över vilket framtidsyrke du ska ha???

2) Stolle var ordet, där håller jag med dig. Jag skulle inte heller vilja ha dig som statsminister (för den delen skulle jag inte vilja ha mig själv heller). Men det är ändå ett riktigt vettigt förslag jämfört med övriga i tråden. Över en femtedel av rösterna ligger just nu på Jimmie Åkesson...

19 augusti, 2006 22:27  
Blogger Anders aka SwedeBear said...

LOL, det går att få sämre statsministrar än Alkanen....men jag tror att herr Agorander skulle funka bra som statsminister

19 augusti, 2006 22:30  
Blogger Robin Hood said...

Om Alkanen gör till sin uppgift att förhindra -ismer av olika slag att ta ifrån människor deras frihet, så tror jag att han skulle göra ett betydligt bättre jobb än Göran Persson. Det är vi å andra sidan många som skulle göra.

Vi får hoppas att Alliansens avgiftning av amfetamin beroende Sverige kommer att gå bra. När människor upptäcker att en offentlig sektor som bygger på kommunistiska läror inte är det bästa för Sverige, så kanske Moderaterna börjar våga driva sin traditionella frihetliga linje igen.

20 augusti, 2006 11:04  
Blogger Alkanen said...

Hoppas lite smått att ayanamii kommer hit och kommenterar, vore kul att prata lite med vederbörande och se vem det är. Jag hänger ju nästan inget på FB så jag har ingen koll på folket där.

Magnus:
Klart som fan morsan får bestämma! Eller kanske inte =) Jag tror jag får ta en kurs i smiley-tolkning med dig nästa gång du är i Götet och hälsar på =)

Svenskbjörn:
Aggo skulle helt klart funka, även om han nog skulle behöva lite mer erfarenhet av praktiskt politik först. Jag vill iaf bli krigsminister när vi får makten!

Robin:
Hur ska svenskarna kunna upptäcka att socialisering inte är det bästa för Sverige?

Tillochmed moderaterna har ju gått över och blivit sossar, det måste ju innebära att sossarnas modell alltid har varit den bästa, och att (m) först nu har fattat det.

Givetvis inget jag tror på, på riktigt, men om jag inte var politiskt intresserad så skulle jag antagligen tolka det så.

20 augusti, 2006 20:19  
Blogger Magnus Persson said...

Och jag får i min tur lära dig att smileyn använder man i anslutning till skämtet, inte långt efter... :)

20 augusti, 2006 20:39  
Blogger Alkanen said...

Tro inte att du får trumfa min dryghet med egen dryghet! Så enkla knep funkar inte, nähädå.

Dessutom sitter smileyn helt rätt, skämtet är inte slut förrns jag berättat att hans dröm får gå ouppfylld. *tänker ignorera alla eventuella bevis om motsatsen*

20 augusti, 2006 20:47  
Blogger Anders aka SwedeBear said...

Alkanen: Jo det tror jag också att han behöver

21 augusti, 2006 17:48  
Anonymous cyb said...

Det är jag som är "ayanamii" på FB och jag vill såklart se en representant från LP som stadsminister. Och eftersom jag bor i Göteborg och studerar datavetenskap på GU/Chalmers så tänkte jag att jag föreslår en lokal förmåga som dessutom har samma intresse som mig :)


Varför jag inte kallar mig "cyb" där som jag gör överallt annars på internet eller irc vet jag inte riktigt, jag ville kanske vara lite hemligt när jag reggade mig och så gillar jag Neon Genesis Evangelion massor

01 september, 2006 00:29  
Anonymous cyb said...

Smileyn var förresten för att jag verkligen skulle bli glad om någon från LP blev statsminister, det var inget ironiskt menat alls.

01 september, 2006 00:34  
Blogger Alkanen said...

Oh, hej!

Ofan, vi kanske har varit klasskompisar då? Skrämmande =)

01 september, 2006 09:08  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home