http://www.liberalapartiet.se

14 juli 2006

Östros

Såg just Östros på Aktuellt. Grabben tror på allvar att flygskatten kommer påverka turismen. Han har koll, känns skönt att vi styrs av intelligenta och verklighetsbundna personer.

Däremot verkar det som om sossarnas nya näringslivsplan kommer favorisera turismen. Känns ... logiskt.

Regeringsbyte 2006!

:

Anonymous Anonym said...

Den ena handen vet inte vad den andra gör. Speciellt sant blir det när den centrala knytpunkten är trasig.

/Frexman

16 juli, 2006 11:31  
Anonymous Anonym said...

Nä... Det känns jävligt trist att de först stympar en näringsgren genom att sno mina pengar så jag inte har råd att nyttja sagda näringsgrejn, och sen snor mina pengar igen för att hjälpa näringsgrenen de nyss sparkat på.

Så jävla onödigt, så helvetiskt puckat, så satans kapitalförstörande.

16 juli, 2006 16:04  
Anonymous Anonym said...

Östros resonemang är häpnadsväckande för att komma från någon med utbildning i nationalekonomi - han är väl fil.lic. tror jag.
Flygskatten införes för att förhindra CO2utsläppande flygande. Emelleertid tvivlar Östros på att hitresande turister sksll låta sig hindras. Skatten är således till för att hindra svenskarna att resa ut (sönderskattade som vi är så har vi ju inte lika god råd som de rika hitresande utlänningarna). Detta äe miljöpartiers politik i sin prydno "vi skall tvingas sitta hemma och frysa" genom att man konfiskerar våra pengar (en s k "grön" skatteväxling med ytterligare 27 öre per kwh är redan i pipelinen).
Om Östros tror att skatten inte har den önskade verkningen varför inför han den då. Vrid maten ur idiotens händer i september!!!!

17 juli, 2006 09:25  
Anonymous Anonym said...

makten

17 juli, 2006 09:26  
Blogger Alkanen said...

Ytterligare 26 öre? Är dom galna eller? Jag har fan knappt råd med ström som det är =/

17 juli, 2006 10:35  

Skicka en kommentar

<< Home